joi, 5 noiembrie 2009

CĂCAT LA CREIER


AVERTISMENT! ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET ŞI VA FI TRATAT CA ATARE. INTERZIS CITITORILOR SUB 18 ANI!

România este o ţară condamnată la dispariţie, iar românii, o populaţie hăituită de un grup de violatori în serie. Un grup de derbedei politici, pe care, dacă îi prinzi cu ocaua mică, pot spune, eventual, „am greşit”! Ce dacă viitorul tău e compromis? Am greşit! Ce dacă ai tăi mor pe capete ca muştele din deficienţe cronice de sistem? Am greşit! E ca la „friendly fire”, cînd tragi cu sînge rece în inamicul care îţi e partener. Am greşit! Vedeţi, de aia nu se vede România pe hartă. Pentru că violatorii ne-au băgat prea adînc chiloţii în cur ca să nu-i pierdem! Nu mai am nici un dubiu. Acum cîţiva ani, Cristian Tudor Popescu, unul dintre ultimii muşchetari, scria că privită de sus, ţara noastră seamănă cu un bolnav de nervi. Eu aş spune că România arată ca un bordel periferic, jegos şi păduchios, în care fiecare derbedeu îngălat ne fute în cur, pe bani puţini, la orice oră din zi şi din noapte! Ţara, ca o curvă ieftină, este futută din exterior şi din interior, iar perverşii îi ameninţă interesele şi toate orificiile. Ukraina, o entitate statală încă dezarticulată, în căutarea propriei identităţi, cu numeroase hernii teritoriale româneşti şi nu numai, nu ne va ierta niciodată pentru ruşinea de la Insula Şerpilor, deja nu mai face trotuarul! „Curvo, mi-ai dat boli!”, strigă ea la România mută şi proastă. „Gripă porcină!”, schelălăie din toţi rărunchii, boxînd aerul cu pumnii lor de anal-işti care propăvăduie, nu în pustiu, un referendum în Bucovina de Nord şi Regiunea Odessa, ameninţări armate şi ajungerea termometrului pe roşu! E de la gripa electorală care bîntuie şi fostul teritoriu sovietic. Ungaria, mult mai perfidă, a fost mereu la pîndă şi ne-a aplicat lovituri subtile care au provocat, însă, sîngerări masive. Asta şi pentru că România masochistă, dependentă de violenţă umilitoare, a stat ca proasta perversă şi fetişistă. La Chişinău, de exemplu, poliţia de frontieră EU-BAM este condusă de gen. Ferencz Banfy. Ungur! Cel mai înalt oficial al UE e maghiar: Kalaman Miziei. Iar Centrul Comun de Vize pentru UE e la Ambasada maghiară! Bravo lor! Asta, deja suge pula la nivel mare! Nu se încurcă cu curve proaste, de doi lei, ca România! Diferite companii de rating ne calcă în picioare, iar sperietoarea FMI, şcoala de corecţie a economiilor în derivă, ne ameninţă deja că ne privatizează mineritul sau îl desfiinţează! În interior, tenii preistorice, flămînde şi hulpave, ne sug de vlagă în fiecare secundă. Vlădescu, Geoană,Popescu, Patriciu, Escu, Tăriceanu, Rompetrol, Boc, Udrea, Băsescu, Petrom, Eon, Ion, Energy Holding, Stănişoară, Marin, sub-marin, Armaş, Voiculescu, sînt doar vîrful, capul flegmos şi însîngerat care iese din cînd în cînd la suprafaţă. Manipularea e servită caldă, aburindă. Ca un căcat!
Unii cred că, pe fundalul dezarticulării spectaculoase a statului român, Traian Băsescu urmăreşte puterea absolută. Alţii, sînt convinşi că preşedintele portocaliu şi incestuos, adînc futător de ţară şi neam, este expresia haosului şi reprezentantul legitim al stării de destabilizare a societăţii româneşti, atmosferă propice „stăpînirii” unei entităţi statale şi pentru care marile puteri folosesc, la greu, trupe speciale şi armate de PR-işti! Personal,nu mai ştiu nimic! Am pierdut şi eu busola... Violul în grup incestuos şi românesc este doar o apocalipsă naţională rebranduită! Actuala clasă politică emite legi îndreptate ÎMPOTRIVA poporului român! Nimic care să ne ajute să ieşim din situaţia excepţională în care ne aflăm, totul împotriva şansei la supravieţuire a încă unei generaţii de sacrificiu. E momentul să înţelegem că negarea acestor criminali care-şi zic „autorităţi” se transformă în sprijinul nostru faţă de demenţa lor. Lipsa de reacţie înseamnă complicitate! Timpul nu mai are răbdare. Probabil că nu am ajuns încă pe fundul latrinei ca să putem împinge din picioare şi să sperăm să ieşim cu capul deasupra bălţii de căcat în care sîntem împinşi cu bîta. Tot felul de fufe pedeliste trag din greu cu limba în jurul pulii prezidenţiale, indiferent de subiect. Şeful de bordel, care poate da limbi din picioare, rămîne pe platourile de filmare pînă pe 6 decembrie. Şi mai mult decît atît! Dar, v-aţi întrebat dacă toată această casă de curve bolnave de sifilis la creier trebuie să rămînă în picioare? România ca proiect naţional s-a născut după Războiul de independenţă din 1877! Elementul naţional unit este încă fraged. De aceea, siluirea incestuoasă îl poate face să renunţe la rezistenţă. De ce România nu s-ar transforma în Euroregiunea Banat, Moldova, Transilvania, Dobrogea... Am fi mai uşor de controlat, mai puţin nebuni, mai puţin teoretic influenţi în Parlamentul european etc! Ar fi mai linişte pe Strada Europa! Criză economică, criză politică, pandemie porcină, criză de sistem, criză în sănătate, educaţie, cultură, securitate naţională sînt instrumentele de a rezolva această problemă! Ţara ne vrea proşti, bolnavi, flămînzi şi umiliţi. Reduşi la tăcere. Amorţiţi, la televizor, de personaje invitate să vorbească despre nimic.
Şi Noua presă, modernă, mogulică şi deontoloagă este complice! Dacă ar fi să-i aplicăm acelaşi tratament ca lui Ceauşescu, ar trebui să o punem la zid! Mă uit la Realitatea, unde o curvetă proastă, udă toată de importanţa rolului pe care îl joacă, plină de aere şi băşini, vorbind francofon şi palatinat, crede că e jurnalist implicat. Halal! Nimic despre problemele fundamentale ale oamenilor. Întrebări stupide şi superficiale, teme false şi răsuflate, fătuci isterice care nu-şi ascultă şi nu-şi lasă interlocutorii să vorbească, teme puse în pagină de lucrători la ziar cu căcat la creier... Românii au obosit. Doamne, în ce lume trăim... ROMÂNIA REALĂ CERŞEŞTE NORMALITATE. OPRIŢI-VĂ DRACULUI ODATĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu