sâmbătă, 14 noiembrie 2009

FIŢI RESPONSABILI! NU VOTAŢI ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ!


Mîine mă întorc în spitalul de nebuni care se cheamă România! Multe aş putea lua cu mine de la Chişinău. În primul rînd tihna! Liniştea acestor oameni care mai stau în parcuri, pe bănci şi se bucură de soare, cer, copaci, frunze, copii sau, pur şi simplu, unul de celălalt. Apoi, parlamentul uni-cameral. Sau neimpozitarea profitului reinvestit. Sau taxele unice, diferenţiate de la populaţie la firme. Sau… detaşarea cu care privesc lucrurile în acest oraş fără să mă lovesc de grijile de zi cu zi! Dar, nu pot, pentru că televiziunile isterice româneşti îmi amintesc mereu cine sunt şi de unde vin! De la Balamuc!
În constituţia noastră naţională, pe care fiecare nebun vrea să o modifice după chipul şi asemănarea lui odată ce vine la putere (Singura lege nemodificată în SUA de la înfiinţare e Constituţia, Cartea Cărţilor!!), scrie că guvernul este obligat să asigure prosperitatea ţării şi cetăţenilor ei. Hulitul Paul Wolfowitz spunea şi el: „…guvernele care îşi servesc cetăţenii, supravieţuiesc şi sunt prospere. Guvernele care îşi servesc numai propria lor putere – nu”! Pentru că vorbim de România, putem să spunem că întreaga clasă politică fanariotă românească nu ar mai trebui să supravieţuiască!
Suntem chemaţi la urne să ne dăm votul şi, deci, să legitimăm pentru încă 5 ani, un mod infect şi jegos de a face politică naţională. Ooops!, ce prostie am spus! Politică naţională? O bătaie de joc naţională! Un spectacol grotesc interpretat de pacienţii din saloanele de maximă siguranţă, scăpaţi din cămaşa de forţă a raţiunii, care ne împroşcă cu scuipat feţele noastre şi ale copiilor noştri! Pentru că, voma asta propagandistică se va revărsa, mult mai cleioasă, peste urmaşii noştri, încleindu-le picioarele în jegul neputinţei unei întregi naţii! Tot „românul” Wolfowitz spunea că alegerile, chiar şi cele falsificate, pot fi catalizatori ai unor schimbări pozitive. Însă, alegerile singure nu produc automat şi instituţiile de care este nevoie. Şi cred că are dreptate! Da, putem şi forţa reforma! Scopul nu trebuie să fie revoluţia, ci schimbarea revoluţionară! Avem nevoie de o nouă concepţie de ţară şi de popor! Avem nevoie de o altă clasă politică! Dacă, mai avem nevoie de ea! Acum, România pare un bidon-ville în care democraţia, prosperitatea, liniştea, stabilitatea, respectul, viitorul se construiesc haotic, unele peste altele, şubrede şi într-o rînă, imposibil să reziste vremii şi vremurilor. O improvizaţie scabroasă şi periculoasă pentru noi şi familiile noastre. Avem nevoie de o „tabula rasa” pe care să construim frumos, ordonat, civilizat, paşnic, calm, temeinic! Am fost o generaţie de sacrificiu de cînd ne-am născut. Decreţeii! Să acceptăm soarta, dar să nu ne consolăm cu ideea şi să nu ne autovictimizăm. Să nu ne tăiem cu lama înainte de a ne îneca în mlaştina asta politică. Se pare că nu am ajuns la fundul mocirlei ca să putem împinge din picioare să ieşim la suprafaţă. Putem să ne agăţăm de smîrcuri, să ignorăm mirosul pestilenţial şi duhorile politicii româneşti şi să ieşim din anonimatul jegos în care am fost împinşi. Să le dăm o lecţie! Dar lecţiile nu prind decît la cei cu bun simţ! Atunci, să-i extirpăm, să-i eliminăm, să-i neutralizăm pe veci! Isteria şi nebunia sînt stările de normalitate ale clasei politice actuale. România seamănă cu un cadavru din care prădătorii smulg hălci întregi, de la vulturii care vin şi pleacă, la hienele ale căror hăhăieli şi rîgîieli groteşti se amestecă cu perplexitatea şi neputinţa noastră.
Ce înţelegeţi din această campanie electorală de o isterie şi o violenţă ieşită din comun? Că leprele astea care ne cer votul de fapt, joacă un teatru ieftin. Am aflat de la televizor că România nu avea nevoie de banii de la FMI, închisoarea datornicilor lumii, dar că a TREBUIT să luăm miliardele de dolari care s-au risipit ca un fum. Şi nici o autoritate publică nu s-a sesizat din oficiu şi să-i lege pe cei vinovaţi! Asistăm neputincioşi la idioţenia cu concediul fără plată, sărăcirea şi umilirea unei societăţi, mută şi incapabilă să se revolte. Incredibil! În parodia cu răpirea jurnaliştilor, despre care am comentat CORECT, la momentul potrivit, Băsescu ne spune la „Naşu” că: Omar Hayssam "Vroia să-i facă un serviciu puterii care venise în decembrie 2004, preşedintelui, în speranta ca i se vor opri dosarele. E drept că, după aia, a pierdut frîiele din mînă, iar jurnaliştii din Irak au fost pe bune răpiţi”. Nu-mi vine să cred: băi, teroristule, acesta e autodenunţ! Ar trebui să te iei singur de mînă, să te urci în avion şi să te opreşti la poartă la Guantanamo! Scaunul electric scrie pe tine! Cît despre dispariţia a 12 milioane de dolari, răscumpărări, mînăreli etc, nu zice nimeni nimic! Nici un contracandidat! Nici Oprescu, 322, al cărui „partid” a anunţat acum cîteva luni că-şi retrage sprijinul instituţiilor statului (!), nici Geoană, „prostănacul” de serviciu care nu a reuşit să bîguie o explicaţie coerentă vis-a-vis de Moscova, deşi, BINE că s-a dus şi a făcut pasul!, nici papagalul de Crin, ale cărui discursuri sunt parcă ode antice, din cauză că nu are suflu, sau coaie de preşedinte! Unde sunt discuţiile despre proiectul naţional, despre viitorul României, despre politica externă, despre locul ţării noastre pe harta adevărată şi nu ascunsă între bucile curului, pe care le-am mai prezentat! Un guvern normal la cap ar fi trebuit să se bată cu criza. Marinaru zice că nu e treaba guvernului să lupte cu criza că nu e a noastră! Văleeeeuuu! Atunci trebuia împuşcat în gură! Să nu mai scoată niciodată o asemenea aberaţie, iar enunţul acela de kkt să-i fie pus pe cruce, ca epitaf! La Uniunea Europeană se fac cărţile pentru următorii 10-20 de ani: comisari, sfere de influenţă şi putere, proiecte de viitor. Labagiii ăştia care se află în fruntea ţării habar nu au de aşa ceva! Pentru că niciodată nu i-a interesat să privească Europa în ochi! S-au mulţumit, la nivelul lor, să o lingă în cur ori de cîte ori era nevoie pentru puşculiţa personală.
Şi noi? Şi noi, ce? Dacă nu vom scoate capul din nisip, nu vom mai ştii cine, cînd şi de cîte ori ne ia pe la spate!! Aşa că, fiţi responsabili! În 22 noiembrie şi 6 decembrie NU mergeţi la vot! Azi, la mitingul mamut de la Cluj, 50.000 de participanţi aduşi din întreaga Transilvanie, candidatul Traian Băsescu a avut dreptate pentru prima oară: "Statul român a devenit o povară pentru cetăţenii lui"! O remarcă tipcică pentru un discipol al Şcolii de la Chicago (am auzit şi la Patriciu o astfel de remarcă, ceea ce spune multe dintre bătălia pe viaţă şi pe moarte între două concepte economice de supremaţie, în detrimentul omului obişnuit!) Aşa este! Sînteţi o povară pentru cetăţenii acestei ţări! Propun să ne scuturăm de această povară şi să o călcăm în picioare! Avem nevoie de o altă ţară! A noastră, nu a lor! JOS LABELE DE PE ROMÂNIA! Fiţi pregătiţi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu