marți, 9 martie 2010

Reuters solicită falimentul Realitatea TVIntrarea în insolvență a postului Realitatea TV, controlat de SOV, a fost cerută deja de trei furnizori de servicii. Datoriile acestui post se ridică la cîteva sute de mii de lei, anunţă romanialibera.ro. Tribunalul Bucureşti a primit la 5 martie a.c., două solicitări pentru deschiderea procedurii de insolvență împotriva postului românesc de televiziune Realitatea TV și a agentiei de presă NewsIn, ce aparțin Grupului Realitatea-Cațavencu. Tribunalul București a fixat primul termen la data de 3 iunie 2010.

Datoriile Grupului Realitatea-Cațavencu față de agenția Reuters reprezintă 60.000 de lei. În cazul în care cererea agenției britanice va fi considerată întemeiată, Realitatea-Cațavencu va putea scăpa de faliment numai dacă va achita integral suma reclamată de Reuters.

Anterior cererii formulate de Reuters, Realitatea-Cațavencu a fost obiectul a două cereri similare, inclusiv cea a agenției Mediafax, care încearcă să recupereze de la Realitatea TV o datorie de 50.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu