miercuri, 17 octombrie 2012

PPE REUNEŞTE BURSIERII SOROS

Reuniunea Partidului Popular European (PPE) a început, miercuri dimineaţă, la Palatul Parlamentului, cu un seminar în care vor avea intervenţii liderul grupului europarlamentar PPE, Joseph Daul, actualul preşedinte al PPE, Wilfried Martens, preşedintele PDL, Vasile Blaga, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor şi liderul delegaţiei române în grupul PPE al Parlamentului European, Theodor Stolojan. După ce vor ateriza pe Otopeni, vor lua cuvîntul preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, preşedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, preşedintele Traian Băsescu, cancelarul german Angela Merkel, preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boiko Borisov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk, deplasaţi la Bucureşti şi ultarpăziţi ca proaspeţi premianţi Nobel pentru Pace!

Ce le va spune para-suspendatul Traian Băsescu, liderilor PPE, veniţi tocmai pentru a da un nou imbold de campanie electorală formaţiunii de dreapta construită pentru salvarea unor "biznisuri" europene?  Despre reforma calităţii oamenilor, care trebuie să fie populari şi nu socialişti? Foarte corect! Însă, Traian Băsescu nu este reprezentantul extratereştrilor aterizat printre pămîntenii corupţi. El este o creaţie a sistemului "ticăloşit" pe care acum doreşte să îl reformeze, sătul, probabil, de putregaiul care sufocă această construcţie fragilă numită România. Din nefericire, nici Traian Băsescu şi nici ARD, din a cărui structură Monika Makovei şi MRU sînt chemaţi să pună osul, nu reprezintă REFORMA. Pentru că aceste personaje nu cunosc termenul!

ARD este o structură hibridă, în jurul PDL, o altă structură hibridă! Născut ca un partid social-democrat, s-a desprins de eternul "loc 2" prin geniala ideie a lui Frunzăverde de a se transforma în Partid Popular. PDL se revendică popular, dar este socialist în fiecare fibră a sa! Este un personaj nefericit pe scena politică românească, în interiorul căruia se dă o veşnică luptă pentru identitate. Este precum o locatară de la "Crucea de Piatră", care nu ştia exact ce este: domnişoară de pension sau curvă! Din păcate, nu se ştie exact nici cine este Ion Căcat: Emil Blaga, acest Ion Căcat cu acte, adică preşedinte, sau Traian Băsescu, fostul Căcat rămas să tragă sforile din umbră! În aceste condiţii, cum să reformezi societatea românească? Şi, mai ales, cum să-i ceri votul?

Prin prisma eşecului aspiraţiilor noastre, cu toţii am observat şi condamnat prezenţa din ce în ce mai scăzută, la vot, a românilor. Motivul? Greaţa de politic, faptul că aceleaşi figuri triste se tot perindă la putere, de 20 de ani, după un algoritm al “ schimbării “, în fapt, o nesimţită rotaţie a lor la guvernare! Iar omul simplu o duce din ce în ce mai rău, în timp ce ei, o duc din ce în ce mai bine. România a fost adusă în prag de colaps şi sîntem datori pe viaţă finanţelor internaţionale. Aceasta a fost politica de stat DELIBERATĂ a regimului Băsescu, plata pentru aducerea la putere, cu forţa, în bătălia cu Adrian Năstase. Vă mai amintiţi cum striga la microfon, cu venele unflate, la gît, că Adrian Năstase a furat alegerile? Vă amintiţi că ameninţa că dacă nu va fi desemnat cîştigător, Bucureştiul se va transforma într-un nou Kiew? Sute de milioane de dolari erau pregătite, în buzunarele ONG-urile afiliate Soros, să scoată lumea în stradă! Acum, a venit vremea scadenţei. Din cauza acestui trădător, milioane de români au plecat din ţară, pentru a-şi putea ajuta copiii, părinţii şi rudele bolnave!

În zilele de 1-5 decembrie 2009 tineri străini, aduşi la studii gratuite în România, au ieşit în stradă, împreună cu GDS, au facut acţiuni de protest în toate oraşele mari din România pentru susţinerea lui Băsescu. George Sörös este cel care a contribuit, prin mişcarea “revoluţia portocalie”, la schimbările politice din Ukraina, Georgia şi instaurarea Regimului Băsescu în România! Pentru această reuşită, Soros şi-a "făcut mîna" cu sîrbii de la OTPOR care l-au îndepărtat de la putere pe Slobodan Miloşevici, care au instruit, ulterior, activişti din toate ţările revoluţiilor portocalii! Şi „Mişcarea din 6 aprilie“, vîrful de lance al revoluţiei egiptene, a fost pregătită de OTPOR. Centrul pentru Acţiuni şi Strategii Non-violente Aplicate (CANVAS), cu sediul la Belgrad, este fundaţia unde lucrează mulţi veterani ai OTPOR. CANVAS este finanţat, printre alţii, de fundaţia Freedom House a lui George Soros şi de Institutul Internaţional Republican, care are sediul în biroul lui John McCain, fostul candidat la preşedinţia SUA, din 2008. Despre CANVAS, presa internaţională a scris că s-a implicat în majoritatea „revoluţiilor colorate" din fostul spaţiu sovietic, de la „Revoluţia trandafirilor" din Georgia, în 2003, la cea „Portocalie" din Ukraina, în 2004, şi pînă la cea a „Lalelelor" din Kîrkîzstan, în 2005.

"Organizaţiile Non-Guvernamentale" (ONG) au apărut la începutul anilor '80, prin "privatizarea" unor activităţi specifice CIA. Fondatorul lui "National Endowment for Democracy", Allen Wistein - un ONG binecunoscut - spunea: "Facem o mulţime de lucruri, pe care acum 25 de ani le făcea CIA." Ideea a fost foarte bună. Prin "privatizarea" unor activităţi CIA, SUA impiedicau astfel adversarii să o critice pentru "amestec în treburi interne". Aşa au apărut "Freedom House" (director James Woolley, fost director CIA), "National Democratic Insitute" (condus de fostul secretar de Stat, Madeleine Albright), "Open Society Institute" (patronata şi finanţată de George Soros). Metodele lui Soros sînt dezvăluite în "Washington Post" din 22 septembrie 1991. Ceea ce ridică, cel puţin, o problemă de "incompatibilitate"! În afară de bursele oferite unor oameni care au devenit, ulterior, consilieri prezidenţiali, miniştri, europarlamentari sau şefi de servicii secrete externe (ce stupid!), în România, Soros s-a mai ocupat şi de elaborarea şi tipărirea manualelor şcolare alternative, care au bulversat învăţămîntul de azi! În acest moment, presa internaţională vorbeşte despre prezenţa miliardarului Soros între acţionarii companiei Gold Corporation.

În aceste condiţii, despre care INTERES NAŢIONAL vorbim? Să mai înţelegi ceva? Fără cuvinte...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu