joi, 1 octombrie 2015

RĂZBOIUL MEDIATIC PRIN BLOGGURIManipularea şi dezinformarea au devenit arme ofensive în secolul nostru. Jurnaliştii nu mai sînt protejaţi de legile internaţionale, deşi organizaţiile de profil cer insistent acest lucru, ci sînt consideraţi combatanţi şi, trataţi ca atare! În ultimii doi ani, bloggurile fac o concurenţă reală media clasice în ceea ce priveşte viteza de diseminare a informaţiilor, mai ales în spaţiul exclusiv virtual. Pe de altă parte, bloggerii au devenit principalele surse de informare din zone de război inaccesibile jurnaliştilor din pricina riscului uriaş. O astfel de zonă de război este Syria, de unde răzbat veşti contradictorii, lansate de blogguri şi multiplicate de media clasice.
În această seară, de la ora 18:00, pe www.radioresita.ro şi VestTv Reşiţa, o discuţie despre profesia de blogger în situaţii excepţionale, împreună cu prof. univ. dr. Ileana Rotaru, expert în comunicare,  şi bloggerul Petre Dalea.

Un comentariu:

 1. http://sanzianavision.myorganogold.com/

  !!!!!Cafeaua naturala,cu foarte multe proprietati de care toti avem nevoie!!!! Organo Gold nu are decat cafea, intra pe site`ul de mai sus si afla mai multe. NU VEI REGRETA!
  Desi este o bautura stimulatoare, cafeaua cu ganoderma te poate vindeca de insomnie si iti poate da energia necesara pentru a avea un stil de viata activ. Conform unei cercetari realizate tot in laboratoarele chineze, cobaii carora le-a fost administrata aceasta ciuperca au adormit in mediul de testare in care au fost pusi. Consumul moderat de cafea cu ganoderma poate contribui si la combaterea starilor de oboseala cronica, care iti pot afecta grav viata de zi cu zi.
  Ea te va ajuta sa ai un corp sanatos si plin de energie, te va detoxifia si te va ajuta sa dai jos kilogramele in plus.
  Cafeaua cu ganoderma poate preveni aparitia cancerului. Un studiu realizat in 2004 a aratat faptul ca aceasta ciuperca poate incetini raspandirea celulelor canceroase ale sanului.

  RăspundețiȘtergere