vineri, 23 iunie 2017

#unitisalvam


Uniți salvăm interesele personale ale unora și altora, profitori dovediți de pe urma radioului public! Cam lungă lozinca, dar perfect adevărată la Radio Reșița, acolo unde, la ultimele alegeri pentru CA, lidera supremă Nicoleta Balaci și fostul, Constantin Pușcaș, au primit 23 și 21 de voturi!
Nu cred că salariații votanți au analizat candidații aflați pe listă, din partea oamenilor muncii de la orașe și sate, ci, mai degrabă, au respectat o... reccomandare din partea managementului performant și exfoliant al instituției! Ce interese de echipă poate lega un slujbaș în radio, cu 2000 de lei pe lună, de un lider sindical cu aproape 3000 de... euro pe lună, sau un fost director economic premiat de Micul escu cu... 50.000 de euro!!!???
ZiuaNews publică încă o dezvăluire prin care demonstrează cum au fost împărțiți banii publici în cadrul grupului de interese care a guvernat radioul.
,,...Constantin Puscas, s-a pensionat imediat dupa debarcarea lui Miculescu. Dar, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Puscas n-a plecat cu buzunarele goale ori cu salarii compensatorii, ci a fost recompensat regește de Miculescu, cu o primă de fidelitate, atenție, de 50.000 de euro".
,,Este surprinzător că fideliatatea lui Pușcaș a fost recompensată cu 50.000 de euro, dacă ținem cont de faptul că în ulltimul raport al Curții de Conturi a României, din luna iulie 2016, se menționa negru pe alb, că bugetul Radio Romania a fost prejudiciat cu suma totală de 2.469.920 lei, adică aproximativ 550.000 de euro. "Societatea Română de Radiodifuziune a încheiat în perioada 2013-2015 Contracte civile de prestări servicii cu membrii Comitetului Director al SRR pentru remunerarea acestora, deşi prin Legea nr. 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea SRR şi SRTV, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, legiuitorul nu a prevăzut dreptul respectiv cuantumul pentru remunerarea membrilor Comitetului Director, cu consecinţa prejudicierii bugetului SRR cu suma totală de 2.469.920 lei", au constatat auditorii dem conturi.
Credeți că vreun reporter sau redactor de la Radio Reșița, cu salarii de 2400 de lei, ore suplimentare neplătite sîmbătă și duminică etc are vreo afinitate vis-a-vis de liderul sindical care ar fi trebuit să tăvălească managemntul Reșiței pentru încălcările repetate ale Codului Muncii, dar puțin i-a păsat? Sau cu Pușcaș? Mă îndoiec! Altfel stau lucrurile cînd privim la intenția de mutare a sediului în Teatrul de Vară...
Dar, ce să-i faci? Doar unițisalvăm ce mai apucăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu