marți, 12 iulie 2011

POUR LES CONNAISSEURS

# interzis celor sub 18 ani şi pudibonzilor

Iniţial, nu am băgat de seamă "ştirea" bombă a sfîrşitului de săptămînă. Însă, văzîndu-mi colegii atît de înfierbîntaţi de subiect, de nu puteai să discuţi nici o altă temă, # Sudanul de Sud este cea mai noua tara de pe glob. BBC; # Primul organ crescut in laborator a fost transplantat. theatlanticwire; # Un ciung a fost arestat pentru batut din palme si un mut pentru ca a tipat (in Belarus). msnbc; # Siria deschide focul asupra protestantilor din capitala. aljazeera etc, am aprofundat şi eu! Informaţia care a zguduit presa de week-end din România sună aşa: "Prezentă sîmbătă la Braşov pentru a semna contractul de finanţare pentru viitoarea Filarmonică, Elena Udrea a fost pusă într-o situaţie stînjenitoare de către autorităţile braşovene. Acestea au aşezat-o la masa "tratativelor", din sala de consiliu local, ca pe o floare, chiar la mijloc. Primarul George Scripcaru nu şi-a dat, însă, seama că exact în acel loc biroul nu mai are tăblie în faţă şi a poftit-o pe Elena Udrea să ia loc acolo, cu toate că era îmbrăcată într-un costumaş cu fustă mini". OK, trecem peste lipsa virgulelor şi "uşoarele" dezacorduri şi vom comenta brusc şi abrupt esenţa ştirii care a bulversat ca un tsunami presa şi televiziunile româneşti: ministrului turismului i s-au văzut chiloţii! Bravos naţiune, dovada reprezentînd-o fotografiile multiplicate în presă şi pe internet.

Acuma, vizitatorii acestui blog ştiu că autorul nu poate fi considerat un novice în materie. De aceea, îndrăznesc să mă piş contra vîntului şi să spun: imaginea reprezintă sau contrafusta de la costumaşul ministrului, sau Doamna Ministru umblă cu chiloţii în vine, ceea ce nu este cazul!

Dacă pe fătucile nefutute care isterizează micile şi bulbucatele ecrane zi de zi, chiloţii albi ai ministrului le-a distrus psihic mai ceva decît un coitus intreruptus, ca bărbat, m-a deranjat avalanşa de huiduieli masculine la adresa Elenei Udrea. Sau toţi masculii din media au devenit homosexuali peste noapte, sau pudibonderia asta excesivă afişată cu "voluptate" în public ascunde, de fapt, nişte lăbari, gata să şi-o frece după draperii cu ochii la fotografiile Elenei Udrea.

Sînt curios ce reacţie ar avea "presa" dacă Elena Udrea le-ar arăta pizda...


Un comentariu:

  1. Mda....asta chiar e stire bomba...de nivel mondial,chiar!;-)pour les connaisseurs

    RăspundețiȘtergere