duminică, 18 iunie 2017

DESPRE LUPTĂTORII PENTRU CA

S-a ponit bătălia pentru mințile și sufletele angajaților din SRR! Asta, pentru că marți, trei ceasuri rele, au loc alegeri pentru cei doi reprezentanți ai salariaților în Consiliul de Administrație al SRR. 19 tovarăși și tovarășe sînt gata să declare că fac totul pentru binele nostru, al celor care în mandatul Miculescu & Co. am ajuns cît se poate de jos, din toate punctele de vedere: salarial, moral etc!

Astăzi, TOȚI promit că vor fi luptătorii pe cai albi! Din păcate, sînt trei categorii de candidați.

COLABORAȚIONIȘTII Regimlui de tristă amintire, adică cei care au pus umărul și au luptat (și mai luptă cu îndîrjire!) împotriva SALARIAȚILOR, pentru binele și prosperitatea personală și al unui grup de Yes-mani, autori și promotori ai unor campanii ticăloase care au știrbit prestigiul și imaginea instituției noastre, și care ar trebui să se radă singuri în cap după model francez, ca semn electoral distinct!

SINDICALIȘTII( doi sau trei!), dați în lături de COLABORAȚONIȘTI, și care au fost singurii care au strigat și au atenționat, PUBLIC, vis-a-vis de neregulile, abuzurile, teroarea și disprețul cu care Miculescu și Gașka (Sgaverdea, Sârbu, Mogoșanu sau Roșca la teritoriale precum și NENUMĂRAȚII înfipți în posturi cheie în Berthelot!) au siluit o instituție etalon pentru mass-media românească!

CHIBIȚII, adică luptătorii anti-sistem de la calorifer sau de la baie, care protestau și luptau cu sistemul în sinea lor!

Ei toți ne promit astăzi că vor lupta în CA pentru noi! Cum? Evident, la fel cu au făcut-o și pînă acum: colaboraționiștii pentru ei, sindicaliștii pe față, iar chibiții în sinea lor!

Nu i-am regăsit pe liste pe Gomboș, Rusu, Calonfirescu, Larisa Calistru, chiar Ioana Lădariu sau Maestrul Cornel Udrea, oameni care au luptat pe față împotriva terorismului instituțional sprijinit de Colaboraționiști și girat de Chibiți, prin inacțiune!

Așa că... grijă mare pe cine scoateți din urnă, dragi colegi! Oricum, mai jos decît sîntem acum, nu cred că putem fi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu